Scootmobiel en Rolstoelen in West Vlaanderen

 

Bedly biedt u een ruime keuze aan van diverse merken scootmobielen, electrische en manuele rolstoelen, rollators en diverse mobiliteitshulpmiddelen, zoals de " DOGE" sta op fauteuil gefabriceerd door de bekendste fabrikanten.  Zij staan voor betrouwbaarheid en topkwaliteit.  Door het rechtstreeks aankopen kunnen wij u een concurrentiële prijs aanbieden. Bedlverkoopt zowel nieuwe, demo als tweedehands toestellen. Ook voor het huren van een mobiliteitshulpmiddel bent u aan het juiste adres.  Zie op de website onder "Tweedehands". 

Service ter plaatse of in de werkplaats

Naast prijs/kwaliteit bieden wij u een goede service en garantie aan. Op uw vraag komen wij het defecte toestel ophalen en laten u een vervangtoestel na. Bij kleine pech kunnen wij u ter plaatse depanneren.  U kan bij ons ook terecht voor het testen en vervangen van de batterijen.  Voor jaarlijks onderhoud altijd welkom.  Graag seintje vooraf.

Showroom in Wingene

U bent van harte welkom in ons verkooppunt om de diverse scootmobielen, rolstoelen, rollators,… te komen bezichtigen en uit te proberen.  Bent u minder mobiel en hebt u liever een proefrit aan huis, dan komen wij graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie. 

Wingene is gelegen in West-Vlaanderen en heel snel bereikbaar vanuit Brugge, Roeselare en Gent (afrit 9  Beernem) 

Wij verzorgen uw dossier voor de terugbetaling door de Zorgkas(mits goedkeuring van uw dossier door de Zorgkas).  Wij begeleiden u bij uw aanvraag  van A tot Z .